sobota 1. září 2012

Měsíční chvástačka - srpen 2012


Meme pořádané Judit.
Jde o to ukázat knihy, které jsme si za daný měsíc koupili, dostali darem či za recenzi, nebo vyhráli...



Srpen za námi, což znamená jen jedno...! =)) Ať si to spousta z nás nechce stále připustit, musíme už zase do školy. Prázdniny jsem si osobně moc užila. Mohly by být sice (určitě) delší, ale co naděláme?! :D Na jednu stranu se ale do školy už těším! =D

Knihy, které jsem si koupila
Modrá jako safír - úžasná knížka. Do příběhu jsem se prostě zamilovala. Třetího dílu se nemůžu dočkat! =) ... Drakie - skvělá kniha. Děj hrozně čtivý. Knížku jsem přečetla za jediný den :D. Rozhodně doporučuji! ... The Selection - knížka mě hrozně zaujala díky recenzi Kath =). Ke knížce jsem se bohužel ještě nedostala. Hrozně se na ní ale těším a jsem zvědavá, jak si s ní poradím!



Knihy, které jsem dostala
Loď mezi hvězdami - suprová knížka. Četla se moc dobře - kapitoly jsou kratší, což mám ráda. Pokud máte rádi dystopie, knížku rozhodně doporučuji! ... Marcela ve skutečném světě jsem bohužel ještě nečetla, ale na knihu jsem hodně zvědavá =).


Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk
Mayské proroctví  a Lovkyně snů - Vstříc temnotě jsem dostala včera, takže jsem se do knih ještě nepustila, ale jsem na oba příběhy hodně zvědavá! Kniha Dnem i nocí se mi líbila. Četla se dobře a děj byl rozhodně zajímavý. Upírskou střední - Druhák právě čtu a je to moc pěkný. Příběh svými vtipnými hláškami a scénami rozhodně nezklame. Doufám, že to tak půjde i dál! =)


 
Tak, to je všechno. A co vy? Co jste za tento měsíc ulovili vy? Rozhodně napište! =)

9 komentářů:

  1. Krásné přírustky! The Selection vypadá zajímavě a moc bych si ji chtěla přečíst :) a Loď mezi hvězdami vypadá úúúžasně :D

    OdpovědětVymazat
  2. The Selection v papírové podobě ti strašně závidím! Knížku jsem četla a moc se mi líbila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mmmm, taky bych chtěla mít právě tyhle knihy ve své knihovničce. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto úžasná sbírečka. :))) Loď mezi hvězdami mě neskutečně bavila a Drakie a Modrá jako safír jsou další naprosto úžasné a skvělé knihy. :)))) The Selection bych si taky chtěla moc přečíst. :))) Ještě jednou... úúúžasné knihy :))))

    OdpovědětVymazat
  5. Slection by som chcela 8)
    aj Dnem i nocí 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že Selection vyjde v ČR. Taky bych tu knížku moc chtěla :)

      Vymazat
  6. Drakie mi dneska přišla, moc se těším, až se pustím do čtení :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Drakii & Selection bych brala taky... Ach jo, docela závidím :D

    OdpovědětVymazat