úterý 27. srpna 2013

Týden s knížkou *1

Ahojky! 
Jak jsem slíbila, konečně jsem natočila video do meme Týden s knížkou, tentokrát tedy za týden od 19. srpna do 25. srpna

Přiznám se, že jsem si nikdy nemyslela, jak těžké je natočit nějaké knižní video, dneska mi to zkrátka prostě vůbec nešlo - až na nějaký x-tý pokus to, dá se říci, vyšlo :). Tak, tady je video! =D




A co se jinak za tento týden událo? Co bych vám ještě ráda řekla?
 
Takže, čím začít? =D Byla jsem v kině na novém  filmu Percy Jackson a moře nestrův. Film se mi opravdu moc líbil. Knížku, podle které je film natočený, jsem ještě nečetla, takže to samozřejmě nemůžu hodnotit z toho úhlu pohledu, jak až je to podobné knížce, ale za sebe si myslím, že se film povedl. U filmu se zasmějete, chvíli trnete hrůzou a tak pořád dokola. Rozhodně mu nechybí vtip, akce, napětí. 

 
Jinak jsem koukala na nový díl Pretty Little Liars a hodně moc jsme zvědavá na letní finále. Upřímně, každým dílem se v tom ale ztrácím víc a víc =D. Jsem zvědavá, opravdu hodně zvědavá, jak to nakonec JEDNOU dopadne. Už mi to přijde, že to snad nikdy konec mít nebude... =D. 


Už jste viděli novou ukázku z filmu Divergence? Pokud ne a zajímá vás, přestaňte číst tento článek a mrkněte ihned na YouTube - nebo se koukněte na tento článek - odkaz zde. Ukázka se mi osobně moc líbí, čím dál víc se těším na film! Snad to nebude zklamání.

Tak, to by bylo pro tento týden vše :)

5 komentářů:

  1. Presne, a to je aj môj dôvod, prečo som PTL prestala pozerať. Dosť som sa v tom strácala a koniec je v nedohľadne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, mě to protahování upřímně taky vůbec nebaví ;)

      Vymazat
  2. Moc hezký video, určitě natáčej dál!

    OdpovědětVymazat
  3. Na to, že je to tvé první video, tak je moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Není to ale mé úplně první video =D

      Vymazat