neděle 3. listopadu 2013

Shrnutí týdne, aneb co by vás mohlo zajímat (28. 10. - 3.11.)


Nemáte tušení, jak jsem se na těch pět dní volna těšila - sobota, neděle a tři dny podzimních prázdnin a zbylé dva dny pracovního týdne nějak přežiju, no ne?=D Jen mě štve, že to volno vždycky tak rychle uteče - už aby byly vánoční prázdniny ;) Mimochodem, taky se na ně tak těšíte jako já? =D

Kromě odpočívání, což znamená koukání na oblíbené seriály nebo filmy a samozřejmě čtení knížek, jsem ale taky měla o miniprázdninách v plánu krapet dohnat pár svým školních restů, na které se ale nakonec moc nedostalo, protože prostě nebyl čas.. =D




Tygr s modrýma očima je prostě boží! :)
Ano, tento týden jsem ještě "dočítala" Tygrovo prokletí. Knížku jsem už konečně dočetla a moc se mi líbila. Rena jsem si zamilovala :). Kelsey mi občas teda pěkně štvala, ale jinak to s ní celkem šlo =D. No, více se dozvíte v recenzi, která bude brzy ;). Dokonce jsem přemýšlela, že bych i udělala takové menší shrnutí mých pocitů z knížky pomocí gifů, ale nevím, nevím, ještě jsem to nikdy nezkoušela.
Teďka se chystám na knížku Rozděleni časem - Bouře a jsem na nic opravdu hodně zvědavá, tak doufám, že mě nezklame. 

Potom se hnedka vrhnu na další díl Tygří série a to na Tygrovu stezku! :)



Menší týdenní seriálové shrnutí
Zkoukla jsem další díl Once Upon a Time in Wonderland a naučila jsem se nové, hrozně potřebné, slovíčko - knave (v seriálu myšleno jako spodek v kartách), které se mi strašně líbí =D. A co se jinak nového dílu týče? Vypadá to, že naše červená královna nebyla vždy takovou potvorou, co? Jsem docela zvědavá, co ji pak změnilo.

A potom jsem mrkla na nový díl k serioši The Tomorrow People, který se mi začíná líbit čím dál tím víc - herci hodně dobře mluví, takže mám velkou radost, když jim rozumím =D - njn, jsem dost nadšený člověk :). Moc se mi nový díl zamlouval, hlavně ta Stephanova schopnost zastavit čas je super! ;)

V pátek jsem viděla novou epizodu Arrow. Nevím, nevím, ale tento nový díl byl zvláštní a přijde mi, že seriál začíná nabírat tak trochu špatné obrátky - to, co se tam teďka děje, hlavně ve spojitosti se Sarou, mi přijde zkrátka už takové moc smyšlené nebo jak to říct...

A málem bych zapomněla na seriál Once Upon a Time. Nový díl se mi dost líbil, Hooka mám ráda a upřímně mě nijak nepřekvapilo, že byl dříve hodný nebo lépe řečeno poctivý =D. A jsem ráda, že je David zase zdravý ;). A ještě jedna taková menší otázka, vedle koho myslíte že bude viset Neal v té kleci (na konci dílu to bylo)?

Knižní objev týdne
Hodně moc mě zaujala knížka Mé sladké šestnácté století, která má vyjít u nakladatelství CooBoo tento měsíc. Podle anotace knížka vypadá opravdu hooodně dobře a ta obálka se mi svým způsobem taky dost líbí. Zkrátka, co nejdřív si ji hodlám pořídit, jsem na ni děsně zvědavá! :)

Pokud vůbec netušíte, o čem by kniha měla být, můžete mrknout sem


Co bych vám ještě tak prozradila...
No, možná něco zajímavého ze školy? =D
Ve čtvrtek mě hned první dvě hodiny ve škole čekala anglická konverzace, kde jsem měla tentokrát důležitou roli! =D Vedla jsem totiž diskuzi a můžete hádat o čem! ;) Ano, samozřejmě o knihách :). Upřímně, byla jsem z toho straaaašně nervózní a měla dost velkou trému - měla jsem hlavně strach, že to pokazím, ale nakonec to dopadlo celkem dobře, uteklo to rychle a dokonce jsem si to i užila :). 

Celkově čtvrtek byl dost zvláštní a hlavně náročný den. Matikářka nám oznámila, že příští týden si napíšeme čtvrtku a to znamená jediné, místo s nějakou hezkou knížkou budu pravděpodobně usínat s matematikou -_-. 
Pak mě ještě čekal tělocvik, kde jsem zjistila, že opravdu nejsem člověk na gymnastiku, ale to je zase jiný příběh... ;)
 

K tomu ještě ve čtvrtek pomalu mrzlo! Zkrátka nejsem zrovna typ člověka, který by měl rád zimu, já prostě miluju teplíčko a slunce! :)) Vím, pár měsíců si o tom můžu nechat jen zdát =D.



A pak přišel pátek, kdy máme mimochodem ty nejhorší předměty. To už jsem se rozhodla, že to NĚJAK přežiju a jak vidíte, přežila jsem ;). Byl to ale mimořádně náročný den, v podstatě od začátku do konce ;). Jediné, co možná stojí za zmínění je to, že jsme na hodině aj prezentovali prezentace o našem oblíbeném spisovateli a hádejte, koho jsem si vybrala? Upřímně jsem s tím měla nejdříve krapet problém, asi jako každý pořádný booklover, ale nakonec jsem se rozhodla pro Stephanie Perkins a myslím, že jsem udělala dobře ;).



A nakonec bych vám ještě ráda ukázala písničku, kterou jsem za tento týden poslouchala asi nejvíce :).



Takže zase za týden :)).

1 komentář:

  1. ja som zvedavá, ako prežijem budúci týždeň...vrelo dúfam, že do Vianoc to pôjde rýchlo... :D tú pesničku som počula aj ja a od nich sa mi páči asi najviac ... :D

    OdpovědětVymazat