neděle 10. listopadu 2013

Shrnutí týdne, aneb co by vás mohlo zajímat (4.11.. - 10.11.)

 
Já vím, měla bych se učit, jenže mně se nějak extra nechce, a tak jsem se raději dala do tohoto shrnutí týdne, které tentokrát asi nebude zas až tak zajímavé. Opět jsem měla co se školy týče dost náročný týden a podle toho to taky vypadalo :/. Dneska bude tedy tento článek spíš jen takové rychlé shrnutí, plus jsem se ještě nakonec rozhodla přidat na zpestření takový mix zajímavým obrázků, které by vám mohli zaujmout :)).



Co právě čtu...
Začíná mi to být už tak trochu blbý, pořád totiž čtu knížku Rozděleni časem- Bouře. Ani nevíte, jak ráda bych četla, bohužel místo právě rozečtené knížky si čtu sešity s poznámkami :/. Následující týden by už neměl být zas až tak namáhavý, takže se na knížku snad konečně pořádně soustředím ;).


Pravidelná dávka seriálů...
Bohužel dokonce i seriály jsem tak trochu dala stranou :/. Páni, to vypadá jako bych se pořád učila, jenže to taky není pravda =D. Takže, co se seriálů týče, mrkla jsem na new epizode Arrowa, což bylo docela zajímavé. Pro Olivera Queena mám prostě slabost! :)) 


Potom jsem viděla nový díl Once Upon A Time, což se mi hodně moc líbilo. Dneska večer se chystám na nový díl Once Upon a Time in Wonderland, který měl teďka menší pauzu. 

Nově jsem přemýšlela nad seriálem Witches of East End, který nevypadá nejhůř a asi mrknu až bude čas na pilot ;). Znáte tento seriál? Stojí za to? :)

Teď mi tak došlo, že jsem dokonce i "zapomněla" na nový díl TVD =D. Nevím, ale poslední dobou mě to k němu už tak netáhne, jako dřív. 


Ať žije WeHeartIt!
V poslední době se chodím mezi večerním učení předmětů odreagovat (vždy jen na pár minutek) hlavně na stránky WeHeartIt =D. Taky tam rádi chodíte? V poslední době tady hlavně vyhledávám nejrůznější vtipné obrázky, jak já říkám - s pravdami =D. Včera jsem s podobnými obrázky udělala i celý článek. Pokud chcete, můžete na něj mrknout zde. Děsivé je, jak se v tom člověk až moc často poznává =D.



A aby tento článek nebyl vyloženě jen takový suchý a i krátký, rozhodla jsem se ještě sem přidat takový mix zajímavých obrázků, které by se vám mohli líbit ;).

Osobně už ani raději žádný team nejsem! =D

Obdivuju lidi, kteří tohle dokážou! :))



Nemáte náhodou chuť na něco sladkého? =D

Taky se tak těšíte na Vánoce?! ;)






ANO! Pořád mám ráda sovy =D


A to by bylo pro tento týden asi vše. A já se jdu opět učit zemák :/.

1 komentář:

  1. Krásné obrázky :) Na nový díl TVD se určitě koukni! Mě se teda líbil a myslím, že stojí za to :)

    OdpovědětVymazat