sobota 16. února 2013

Krásná katastrofa

 
Název: Krásná katastrofa
Autorka : Jamie McGuire
Počet stran : 376
Vazba : Hardback     
Vydáno : 2013/3
Nakladatelství : FortunaLibri

Matkám vstup zakázán…!
Strhující milostný příběh
Ona nepije ani nenadává a ve skříni má spoustu seriózních svetříků. Abby věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox. Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje…
On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech  a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil.

Skvěle napsaný napínavý román z prostředí americké univerzity klade důraz na férové jednání, rodinná pouta a hlavně – je o velké lásce! 
Autorka bestsellerů serveru Kindle, série Prozřetelnost promovala na Northern Oklahoma College v oboru aplikovaná radiologie a žije se svými dvěma malými dcerkami v Oklahomě. Její webové stránky najdete na adrese www.jamiemcguire.com. Je teď spisovatelkou na plný úvazek, v současnosti pracuje na třetí instalaci série Prozřetelnost.

Plánované vydání: březen 2013

1 komentář: