pondělí 9. ledna 2012

Další pokračování Tajného kruhu ?

5.12. vyšel již třetí díl série Tajný kruh. Rozhodně prý ale není poslední. O čem jsou vůbec první tři díly a jak to vypadá s pokračováním ?
 
První díl nové trilogie od autorky populárních Upířích deníků! Cassie je donucena se přestěhovat ze slunné Kalifornie do ponuré Nové Anglie a stále touží po svém starém životě. A to přesto, že cítí zvláštní spřízněnost s hrozivou skupinkou teenagerů, kteří terorizují její školu. Po zasvěcení do klanu čarodějek, které už po staletí ovládají New Salem, se stává součástí Tajného kruhu, opojného a smrtelně nebezpečného zároveň.
 
Pokračování strhujícího příběhu moderních čarodějek! Po zasvěcení do Tajného kruhu mladých čarodějek se Cassie opájí svou nově nalezenou mocí, která je stejně návyková jako nebezpečná. Octne se mezi dvěma soupeřícími klany a záhy stojí před zásadním životním rozhodnutím: Má zradit ty, které miluje, nebo se doznat a riskovat tak vyhoštění z kruhu?
 
 Cassiino strašlivé tajemství bylo odhaleno! A teď bojí se, že se od ní Diana odvrátí… přitom právě nyní se Tajný kruh musí spojit v boji proti největšímu nepříteli ze všech, a proto je Cassie nucena obětovat svou lásku a zavrhnout svou spřízněnou duši. Ale může v tak děsivé bitvě mezi dobrem a zlem vůbec někdo zvítězit?





...a zdá se, že touhle bitvou to nekončí. Cassie se klidu jen tak nedočká a na Kruh čekají další výzvy... Podobně jako u Upířích deníků se L. J. Smith nejspíš ovlivněna úspěchem rozhodla napsat pokračování... Pravděpodobně s tím bude mít co do činění i fakt, že se podle knih začal točit a vysílat seriál. Pokračování budou tvořit hned tři další knihy. První z nich se bude jmenovat THE DIVIDE, a půjde v ní přibližně o tohle...
Poprvé od té doby, co se Cassie Blakeová před rokem přistěhovala do New Salemu, se cítí docela normálně. Chodí s Adamem, svou spřízněnou duší. A má ve městě nové kamarády. Ale proto, že náleží do tajného uskupení čarodějek a čarodějů, které má velkou moc, je její život všechno jen ne normální. Tajný kruh však postihne tragédie a Cassie si uvědomí, že výjimečnost může být velké prokletí. Kruh pronásleduje neznámý nepřítel - a kdokoli může být příští obětí. Všichni se snaží uchránit sami sebe, vytvářejí se spojenectví a testují se vztahy. Nikdo neví, komu se dá věřit. Bude Cassie schopná zachránit Kruh i sama sebe? Nebo ho její rozhodnutí zničí navždy?
Tenhle první díl z druhé trilogie Tajného kruhu vyjde v originále v březnu 2012, plánované pokračování s podtitulem THE HUNT je plánováno na září 2012 a třetí kniha, TEMPTATION, má vyjít v březnu 2013.

Tak co, těšíte se ? Já osobně moc :D


1 komentář:

  1. Doufám, že opravdu nějaké pokračování bude, protože to je podle mě moc povedená série...

    OdpovědětVymazat