sobota 24. srpna 2013

Knižní chvilky ☼1



 Knižní chvilky

Meme, které pro nás vymyslela TerezZ.

"Už jen týden, už jen týden, už jen..." Tato věta mi v hlavě zní posledních pár dní pořád dokola. Co si budeme povídat, prázdiny opět utekly jako voda. Ale nesmíme předbíhat. Sice do konce prázdnin a začátku školy zbývá jen týden, já se ale rozhodla udělat pár změn nebo asi lépe řečeno, rozhodla jsem se začít s novým memem a to s Knižními chvilkami

Takže,  pokud se chcete dozvědět něco více z mého (knižního) soukromí, čťete dál :))

Čím začít? Asi tím, co právě čtu...


Ano! Právě čtu knížku Než jsem tě poznala!! :) Na tuto knížku jsem se už DLOUHO těšila a konečně jsem se k ní dostala. Popravdě, chtěla jsem si ji spíše pořídit ve formě normální knížky do ruky (chápete, že ano? =D), nakonec ji ale mám ve formě e-booku, což mi zas až tak nevadí - hlavní je ten příběh, ne? ;)

Mimochodem, momentálně jsem na straně 168 z celkových 380 stránek (brané podle e-booku) a knížka se mi moc líbí, čte se strašně dobře. Jsem zvědavá, co mě ještě čeká, příběh mě zatím velmi zaujal.

A teď co s knížkami moc nesouvisí. Skoro pořád dokola si pouštím jednu písničku. Tedy přezpívanou verzi songu Somebody that I used to know - přezpívanou ze seriálu Glee ;) . Nevím, ale prostě se mi strašně moc líbí a troufnu si dokonce říci, že i víc než originál. Určo si ji pusťně! :)



Nakonec vám ještě prozradím pár věcí - přesněji dvě věci ;). Příští týden se pokusím natočit Měsíční chvástačku za srpen, nevím, jak budu mít pak v září čas. Ráda bych taky natočila první video jako příspěvek do Týdne s knížkou - vím, slibuju to už docela dlouho, ale pořád ne a ne se tomu dostat. Snad to tentokrát vyjde - už si dokonce dělám menší přípravu na papír - o čem budu chtít mluvit a tak :D. Tak, to by bylo asi pro dnešek vše ;). A co vy? S jakou knížkou trávíte dnešní dny? 

9 komentářů:

  1. Čtečku bych taky chtěla :)) Hezká písnička. Už se těším na video :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se písnička líbí ;). Už jsem se zařekla - video bude! =D

      Vymazat
  2. Tuhle knihu si možná přečtu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Knížku jsem četla a moc se mi líbila, nabídla hodně témat k zamyšlení.
    Akorát jsem moc přesně nepochopila, v čem toto meme spočívá :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Než jsem tě poznala bych si taky chtěla přečíst. Mě se ta písnička taky líbí víc než originál :)

    OdpovědětVymazat