pátek 9. března 2012

Země stínů... KONEČNĚ!


Po dlouhé době je konečně ustanoveno datum, kdy by měl tento 3. díl pod názvem Země stínů ze série Nesmrtelní od spisovatelky Alyson Nöel vyjít. 

Kniha by měla vyjít již tento měsíc, přesněji 27. března.

Anotace:
Námětem třetího dílu Nesmrtelných je opět vášnivý milostný vztah Ever a jejího nesmrtelného přítele Damena. Cena, kterou Ever musela zaplatit za Damenovo uzdravení, je nelidsky vysoká. Aby Damen znovu neonemocněl a navěky se neodebral do Země stínů, nesmí mezi oběma milenci dojít k žádnému tělesnému kontaktu. Ever se s tím nehodlá smířit a zoufale hledá, jak tohle prokletí zrušit. Do jejího života však náhle vstupuje atraktivní a sympatický Jude, který ztělesňuje vše, po něčem může mladá žena toužit…

Bližší informace najdete zde.

Tak co to mu říkáte? A jak se vám líbí obálka?

3 komentáře:

  1. Upřímně? :D Tuhle sérii jsem četla a třetí díl si už přečtu spíš jen ze zvyku. A obálka? :D Ne, nenuť mě dívat se na ní. Už od jedničky nestojej za nic a tahle.. Modelka vypadá, jako by měla každou chvíli odběhnout s křikem pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak nějak :-). Pořád se snažím na obálce najít něco ... zkázka něco, co upoutá - v dobrém slova smyslu. Ale bez úspěchu. Je to škoda, příběh zase až tak špatný vyloženě není. I když..., no:-).

      Vymazat