neděle 7. října 2012

Měsíční chvástačka - září 2012


Meme pořádané Judit.
Jde o to ukázat knihy, které jsme si za daný měsíc koupili, dostali darem či za recenzi, nebo vyhráli... 



První školní měsíc je za námi a já jsem tu opět s pravidelným příspěvkem - Měsíční chvástačka. Omlouvám se, že příspěvek uveřejňuju trošku déle! :) 
 Můžeme přejít rovnou ke knihám! :)

Knihy, které jsem dostala


První knihou je Nikdy nepřestávej věřit, kterou jsem dostala od maminy. Je od VeeEee z jejího bazaru. Knihu jsem ještě nečetla, ale jsem na ni hodně zvědavá! :)

Druhou knihou je Marcelo In The Real World od samotného Francisca Storka a je i s věnování! :D Když mi přišla, skákala jsem dva metry vysoko! :)) Na knihu se moc moc těším! :)

A třetí věc není kniha, ale záložka od samotné Michelle Madow, autorky knihy Remembrance. Přišla mi už v srpnu, ale zapomněla jsem ji vyfotit do předchozí chvástačky, takže jsem to teď napravila =D.






Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


První knihou je třetí díl Křídel a to kniha Iluze od nakladatelství Fortuna Libri. Knihu právě čtu a líbí se mi. K příběhu mám možná menší výhrady, ale více k tomu v recenzi! :)

A druhou knihou je kniha od Baronetu a to Dotkni se temnoty. Kniha mě velice zaujala, ještě jsem se k ní bohužel ale nedostala.




A shrnutě! :)


A jaké knihy obohatily knihovničku vám ??? :)

4 komentáře:

  1. Tvoji sbírku ti vážně závidím, nemám ani jedinou z nich. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci taky podepsaného Marcela! Všude čtu, jak je autor milý pán, tak možná se mi podaří taky jeden výtisk ukořistit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera!! Dotkni se temnoty má takovou tajemnou obálku :) jsem zvědavá, co na knížku řekneš! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Iluzi bych brala, super knihy, moc závidím :-)

    OdpovědětVymazat