sobota 28. září 2013

On my wishlist ♥28

 
Meme z tvorby Book Chick City.
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom si přáli mít ve své knihovničce. Mohou to být knihy nové, staré, ale i knihy, které zatím nevyšly.
 
 
 
 
 
Anna - Krok za krokem do nového života
Justus Pfaue 

Anna se touží stát primabalerínou. Ale po těžké autonehodě ochrne a šance na velkou taneční kariéru jsou ty tam. Vypadá to, že už nemá proč žít, bez baletu nevidí v uzdravení žádný smysl. Pak se však dostane do sanatoria, pozná Rainera, prima kluka na vozíku, který jí vlije novou energii do žil. Krok za krokem se Anna vrací do života a na pódium, kde se jí díky talentu otevírají netušené obzory. Brzo se však bude muset rozhodnout. Balet, nebo láska? Co je důležitější?
 
U této knížky se mi strašně moc líbí ta obálka - a to nejsem nějaký velký fanda baletu =D. Podle anotace vypadá knížka hodně dobře, mám ráda takovéhle typy příběhů. Nevím, jestli si knížku vyloženě v nejbližší době pořídím, ale jednou určitě ano :).

 
Delirium
Lauren Oliverová 

Dříve si lidé mysleli, že je láska dobrá věc. To bylo předtím, než na ni vědci objevili lék. Lidé nechápali, že když vám jednou láska oblaží mysl a rozproudí krev, není úniku. Teď je všechno jinak, vědci ji dovedou vymýtit a vláda požaduje, aby se všichni občané v den svých osmnáctých narozenin podrobili speciálnímu lékařskému zákroku, díky němuž by měli být vůči lásce imunní. Lena Halowayová se na ten den vždy těšila. Život bez lásky přece znamená život bez bolesti, bezpečný a předvídatelný. A šťastný. Schází devadesát pět dní, jenže Leně se stane něco nemyslitelného: Zamiluje se.

Tuto knížku mám na svém Wishlistu už opravdu hodně dlouho, opravdu hodně dlouho si ji totiž chci pořídit a pořád nic :/. Připomíná mi to obdobnou situaci s Chvílí před koncem - trvalo opravdu hodně dlouho, než jsem se k této knize dostala - zajímavé je, že obě knihy jsou od jedné autorky =D. 
 
 

4 komentáře:

  1. Anna vypadá zajímavě. Delirium jsem četla a je to užasná kniha :))

    OdpovědětVymazat
  2. Anna mě taky lákala, ale nakonec jsem se rozhodla, že si ji nepořídím. Delirium je úžasná kniha a to i druhý díl Pandemonium. Bohužel třetí díl jsem ještě nečetla, tak nevím. Ale rozhodně si to musíš pořídit.! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Delírium mám na Wishliste taktiež, už dosť dlho a vážne netuším, kedy sa k tomu dostanem :D Anna ma moc neláka :D Ale má krásnu obálku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Anna vypadá jedinečně. Ještě jsem o této knížce neslyšela. Delirium je docela fajn, spíš pro zamilované duše a pro ty, co nemají moc rádi příběh napěchovaný akcí. :D :)

    OdpovědětVymazat