neděle 5. srpna 2012

Zápisky ze života, aneb co je u mě nového


Zápisky ze života, aneb co je u mě nového  -
bude to vlastně takový můj knižní - internetový deník :D. Články jako takové budu zveřejňovat každou neděli - za prvé to je takové shrnutí za uplynulý týden a za druhé se v tento den nezůčastňuji žádného meme, takže ho mám "volný" :D.



5.8.2012
Ještě před chvilkou byste mě našli, jak si čtu jednu ze tří rozečtených knih. Možná to bude znít divně, ale poprvé mám rozečteno najednou více knih než jen jednu a pomalu se v tom už ztrácím.

Za prvé stále čtu Železného krále. Na tuto knihu jsem se opravdu dlouho těšila, ale bohužel mě docela zklamala. Není v žádném případě špatná, ale mě prostě nechytla. Dlouho jsem se do ní nemohla začíst. Právě jsem na straně 234 a naštěstí se to pomalu začíná obracet k lepšímu. Možná že za to může jedna osoba, na kterou jsem od začátku knihy čekala a konečně jsem se dočkala =)). 

Dále mám rozečtený první díl Krásných mrtvých - Jonas. Od knihy jsem vůbec nevěděla co čekat. Nějak jsem vlastně do knihy šla s tím, že nevím absolutně nic - o čem je atd. Zrovna jsem na straně 93 a příběh se začíná docela rozjíždět. Ještě nemůžu říct, zda se mi kniha vyloženě líbí, protože začátky byly taky docela takové zvláštní, ale špatný příběh to taky není. Nezbývá než počkat, jak se to nakonec všechno vyvine. 

A třetí kniha, kterou jsem před dvěma dny začala je Dokonalý pár. DP mi na poličce stál už docela dlouho, a tak mi ho začalo být už líto a společně s mojí nedočkavostí jsem se do knihy pustila a už jsem jí jen tak z ruky nedala. Kniha se mi zatím líbí - jsem na straně 119. Je to taková pravá dystopie a hlavně to prostředí v ní mě zaujalo. Ten život osob v knize mě rozhodně zaujal.

Budu snažit co nejrychleji všechny rozečtené knihy dočíst, protože na mě totiž čeká mnou dlouho očekávaná kniha a to Démon z Hex Hall, na který jsem už hodně moc zvědavá!. Potom se ještě chystám na Měsíční píseň, na kterou se taky už moc těším. No mám toho hodně! :D

A co se týče mého seriálového života? Nejvíce teď sleduji Pretty Little Liars, protože chci dohnat pravidelné sledování neo jak to nazvat. Jsem u 3x05, takže to mám za chvíli :D. Nejnovější je 3x08, ne? Jsem moc moc ráda, že jsem se nakonec rozhodla tento seriál sledovat, protože se mi moc líbí. Sice mě někdy určité věci na seriálu štvou, ale v závěru jsem si PLL oblíbila a prostě musím vědět, jak to bude dál a dál! =))

Sleduji i TVD, ale protože je teď přestávka, tak jsem si myslala, že bych se koukla i na jiné seriály. Na fb jste doporučili spoustu dalších seriálů jako například - The Lying Game, Once Upon a Time, Glee, Horrible Histories, Teen Wolf, The Nine Lives of Chloe King, Jane by design, Grimm. 
Z této spousty doporučení jsem zatím mrkla jen na Glee a docela se mi to líbí. No, koukala jsem teprve na dva první díly, takže to zatím nemůžu ještě vyloženě hodnotit, ale zaujalo mě to :D. Nějak jsem toho teď zase začala mít hodně :D.

Včera jsem se chtěla mrknout na pilotní díly The Lying Game, Once Upon a Time a Teen Wolf na zkouknito, ale bohužel mi to psalo, něco jako že je to z důvodu překročení kapacity nedostupné nebo co, takže budu muset najít jiný server na sledování :(. Pokud byste náhodou o něčem věděli, dejte prosím vědět! :DD.

Tak, to je pro dnešek asi vše. Mějte se =))


                                          Ellie

2 komentáře:

  1. Říkala jsem si, že toho Železného krále už čteš nějak dlouho..já se k němu ještě nedostala,nějak to nestíhám.. Dokonalý pár na mě taky čeká, už se těším :) a ten problém na zkouknito je normální, teď je to tam často - zkus to několikrát aktualizovat, pak to půjde ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjj, už nějakou dobu ŽK čtu :DD. Nakonec se to zkouknito hele vážně rozběhlo! =)))

      Vymazat