středa 1. srpna 2012

Měsíční chvástačka - červenec 2012



Meme pořádané Judit.
Jde o to ukázat knihy, které jsme si za daný měsíc koupili, dostali darem či za recenzi, nebo vyhráli...




Jejda, už polovina prázdnin za námi. Toto ale letí! Bohužel :DD ... Je tu konec měsíce (zase=))) a s tím přichází i pravidelná Měsíční chvástačka, tentokrát tedy za měsíc červenec. A jdeme na to...

Knihy, které jsem si koupila
Dokonalý pár, Jak mi Jane Austenová zničila život a Roztomilé malé lhářky. Všechny tyto knihy jsem si koupila ještě za vysvědčení. Na Dokonalý pár jsem stejně jako na knihu Jak mi Jane Austenová zničila život hodně zvědavá, ještě jsem je totiž nečetla - nestíhám :DD. Roztomilé malé lhářky jsem ale už četla a kniha se mi líbila, na blogu můžete najít už i recenzi.

Knihy, které jsem dostala
Takže Měsíční píseň, Zkřížené hnáty, Démon z Hex Hall a Polibek pro Annu. Za všechny tyto knihy jsem moc vděčná, protože: Na Měsíční píseň jsem už byla hodně dlouho hodně zvědavá =)), bohužel jsem se k ní ještě nedostala. Potom Zkřížené hnáty, u kterých si ale myslím, že je to nějaký čtvrtý díl série, což znamená, že si potom budu muset dokoupit ještě prostřední díly :DD. Démon z Hex Hall - četla jsem zatím jen kousek, na knihu se ale už hrozně moc těším. Celkově jsem si tuto sérii zamilovala, takže jsem na pokračování zvědavá (doufám, že tam bude víc Cala :DD). A Polibek pro Annu. Kniha, kterou jsem si prostě upřímně zamilovala -byla vážně skvělá.

Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk
Krásní mrtví - Jonas a Lovkyni snů: Procitnutí jsem dostala k zrecenzerování od nakladatelství FRAGMENT a Upírskou střední: Prvák od nakladatelství Baronet. Oběma nakladatelstvím tímto ještě jednou děkuji... Krásní mrtví: Jonas jsem právě začala číst, takže ještě knihu nemohu posoudit. Lovkyni snů jsem již četla a kniha mě docela mile překvapila. Nečekala jsem, že by se mi mohla až tak líbit, upřímně jsem z ní měla trošku až strach. Upírskou střední : Prvák jsem také už četla a kniha se mi moc líbila. Byla vážně vtipná, prostě kniha, u které se člověk nenudí.


3 komentáře:

  1. Moc hezké přírůstky :) Démon z Hex Hall vypadá skvěle a moc se těším až si ji také budu moci přečíst a té obálce se nedá odolat :D A ten Dokonalý pár vypadá taky skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné knihy!!
    Polibek pro Annu čtu zrovna teď a je to dokonalá kniha :)

    OdpovědětVymazat