pátek 20. července 2012

Sukuba 4: Žár


Název knihy: Žár
Série: Sukuba  
Díl: 4.
Autor: Richelle Mead
Počet stran (cca):312
Vyšlo: 2012/09 - TEPRVE VYJDE!
Nakladatelství : Domino
 
Nadpřirozená svůdkyně Georgina nese rozchod se spisovatelem Sethem jen velmi těžce. Propadá starým zlozvykům a nesmrtelní kamarádi už nemůžou její věčné nářky vystát. A pak provede Georgina něco tak hrozného, že ji její šéf, arcidémon Jerome, vykáže za trest z města.
Provinilá sukuba se ocitá ve Vancouveru, kde má pomáhat tamnímu démonovi s problematickou skupinou satanistů. Její vyhnanství skončí stejně náhle, jako k němu došlo: mezi nesmrtelnými v Seattlu se děje cosi podivného a vše nasvědčuje tomu, že Jeroma někdo unesl a uvěznil.
Jeho nesmrtelní podřízení rázem ztrácejí nadpřirozené schopnosti. Všichni se společnými silami pouštějí do pátrání po Jeromovi, aby všechno bylo jako dřív. Jediná Georgina v daném stavu nachází i kladnou stránku: když teď při sexu nebere mužům životní energii, mohla by se zase dát dohromady s milovaným Sethem. Jenže jak to udělat, když je zadaný? 

Sukuba 4: Žár má vyjít 5. září 2012.

* zdroj anotace a obálky - DOMINO

2 komentáře:

  1. No teda upřímně.. ta obálka je fakt hnusná :D

    OdpovědětVymazat
  2. Anooo, moje milovaná Sukuba! *-*
    A narozdíl od Rodaw se mi obálka nehorázně líbí, snad nejvíc ze všech, co tahle série kdy měla. :) Modelka mě nerozčiluje, zelená s černou vypadá super a ten MĚSÍC!^^

    OdpovědětVymazat